Pyetje që hasim shpesh

Thjesht shtoni ne shportë produktet që dëshironi, më pas shkoni te arkëtimi dhe vendosni adresën tuaj, më pas klikoni porosisni.

Per momentin pagesa online ështe në fazë zhvillimi dhe nuk është implementuar ende.

Brenda qyteteve transporti kushton 150 Lekë ndërsa në fshat kushton 300 Lekë. Transporti ofrohet ne te gjithë qytetet ne shqipëri 

Produktet jane duke u përditësuar. Nëse nuk gjeni nje produkt mund te shënoni tek fusha koment ne faqen e arkëtimit produktet shtesë qe deshironi dhe ne do ia shtojme porosisë tuaj.

*Per informacion ose pyetje të tjera, ju lutem na kontaktoni në: Facebook, Instagram ose Whatsapp në numrin +355697076025